تفاوت ایمپلنت دیجیتال و ایمپلنت معمولی

 با گذر سال ها امکان دارد انسان ها دندان های خود را از دست بدهند. این از دست دادن دندان ها ممکن است بر اثر دلایلی مانند ضربه خوردن، تصادف، پوسیدگی بیش از حد دندان و سایر دلایل باشد. با گذر زمان ایمپلنت ها هم مانند سایر شاخه های علمی تغییراتی نموده و متد جدیدی ابداع گردیده است. یکی ازاین شیوه های جدید ومدرن ایمپلنت‌های دندانی فوری یا دیجیتال می باشد. بین ایمپلنت‌های دندان فوری وسنتی تفاوت هایی وجود دارد. این تفاوت ها از نظر پروسه عمل و همچنین از نظر زمان لازم برای تکمیل پروسه کاشت ایمپلنت دندان می باشد. در کل فرقی ندارد که ایمپلنت دندانی دیجیتال استفاده نمایید یا سنتی. هر دو از تکنیکهای بی نهایت خوبی هستند که خدمات مربوط به کاشت دندان را متحول نموده اند. دراین مقاله ما برخی از تفاوتهای بین ایمپلنت‌های دندانی دیجیتال و سنتی، همچنین مزایا و معایب آنها را برایتان مورد بحث قرار می دهیم

تفاوت بین ایمپلنت‌های دندانی دیجیتالی و سنتی

 در ابتدا قصد داریم برخی از تفاوتهای این دو روش ایمپلنت را برایتان شرح دهیم. این دو روش از نظرمتد جراحی و همچنین مزایا و معایب، تفاوت هایی با همدیگر دارند. اگر چه ایمپلنت های سنتی برای مدت طولانی دوام می آورند، اما اگر به دنبال یک روش سریع و بدون درد و راحت هستید، ایمپلنت های دیجیتالی گزینه مناسب تری می باشند. در اینجا می خواهیم برجسته ترین تفاوت های بین این دو مدل ایمپلنت را برایتان نام ببریم.

ایمپلنت های فوری

جراحی های پیچیده و دردناک نیاز ندارد.

 ایمپلنت های فوری از نظر تکنیک های دندانپزشکی بینهایت نسبت به ایمپلنتهای سنتی پیشرفت کرده‌اند.

 جراحی سنتی برای کاشت ایمپلنت در چندین جلسه انجام می شد ولی در ایمپلنت فوری در یک جلسه می توان انجام داد.

ایمپلنت های فوری پس از کشیدن دندان های آسیب دیده در همان روز انجام می گردد.

مراحل کاشت دندان به روش ایمپلنت دیجیتال بر خلاف ایمپلنت‌های دندانی سنتی که ماه ها طول می کشید، خیلی سریع انجام می پذیرد.

بیمار دو گزینه ایمپلنت فوری یا سنتی برای کاشت دندان در اختیار دارد. پزشک با توجه به شرایطی مانند وضعیت سلامتی بیمار، وضعیت لثه، وضعیت استخوان فک فرد تصمیم در انتخاب نماید.

ایمپلنت های دندانی سنتی

ایمپلنت های دندانی سنتی هنوز که هنوز هست یکی از بهترین گزینه های جایگزینی دندان‌های از دست رفته می باشند.. این ایمپلنت ها دارای یک پایه ایمپلنت از جنس فلزی تیتانیوم می باشد. این پایه ها دراستخوان فک قرار می‌گیرند و بعد از گذشت مدت زمانی به استخوان فک جوش میخورد. در نهایت بر روی آن تاج دندان قرار می گیرد. قرار دادن ایمپلنت در استخوان فک و بعد از آن منتظر ماندن برای بهبودی دندان، درکل پروسه کاشت ایمپلنت دندان به مدت سه تا شش ماه زمان می برد. البته این زمان بسته به شرایط قابل تغییر است. به عنوان مثال بر اساس قوانین علمی تدوین شده مدت زمانی که ایمپلنت برای جوش خوردن در فک پایین نیاز دارد سه ماه است. برای فک بالا هم این زمان ۶ ماه طول می کشد. البته که اگر استخوان فک تحلیل رفته باشد، برای جبران این تحلیل رفتگی نیاز به کاشت استخوان و پیوند استخوان می باشد. این پروسه خود مدت زمانی طول می کشد. اگر نیاز به سینوس لیفت یا لیفت سینوس باشد آن هم خود مدت زمانی طول می کشد. ایمپلنت های معمولی و سنتی روشی تایید شده اند که اکثریت قریب به اتفاق برای ایمپلنت های دندانی انتخاب می شوند.

ایمپلنت دندانی فوری

ایمپلنت دندان فوری یا ایمپلنت دیجیتال روشی سریع و بدون درد می باشد. معمولاً این روش برای اشخاصی که از جراحی عمومی می ترسند و در کل نمی توانند پروسه درمان را تحمل کنند استفاده می شود. برخی موارد دندانپزشک مجبور می‌شود که سریعاً پس از کشیده شدن دندان برای آن جایگزین انتخاب کند. بنابراین در این موارد ایمپلنت فوری را همزمان با کشیده شدن دندان آسیب دیده درون دهان فرد قرار می دهند. برای کاهش ناراحتی بیمارطی عمل، گاهی اوقات ممکن است بیمار نیاز به یک عمل تکمیلی همانند پیوند استخوان یا لیفت سینوس داشته باشد. به طور کلی ایمپلنت دیجیتال به سلامت استخوان های فک و مقدار مناسب آن نیاز دارد.

سخن پایانی در مورد ایمپلنت در شمال تهران

ما در این مقاله به ذکر برخی جزئیات راجع به روش کار ایمپلنت دیجیتالی و ایمپلنت معمولی یا سنتی پرداخته ایم. شما می توانید با انجام عمل ایمپلنت دیجیتال در وقت و هزینه های خود صرفه جویی کنید، ولی باز هم به شما می گوییم که انتخاب شیوه مناسب برای شما بر عهده پزشک ایمپلنتولوژیست می باشد. البته که دوام و عمر ایمپلنت های معمولی بیشترازایمپلنت های دیجیتالی می باشد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]