ایمپلنت بدون جراحی

ایمپلنت بدون جراحی

ممکن است هر کسی بنا به دلایل مختلف یکی یا تعدادی از دندانهایش را از دست بدهد. جای خالی دندانهای از دست رفته تاثیرات مختلفی بر سلامت جسم و روان فرد می گذارد. بدین گونه که از دست دادن دندانها  در ظاهر و طرح لبخند فرد ایجاد مشکل می نماید. همین امر به مرور باعث از بین رفتن اعتماد به نفس فرد می گردد. علاوه بر مشکلات روانی، فرد حتی نمیتواند درست غذا بخوردو همین امر موجب مشکلات عدیده دیگری می گردد. بهترین جایگزین برای دندانهای از دست رفته در حال حاضر ایمپلنت دندان  می باشد. این درمان انواع مختلف دارد که یکی از مدرن ترین شیوه های آن ایمپلنت بدون جراحی می باشد.

همه چیز در مورد روند ایمپلنت بدون جراحی

فرایند کاشت دندان روشی جدید نیست و سالهاست که از این روش استفاده می شود. ایمپلنت یدون جراحی یا همان کاشت دندان بدون درد وخونریزی یک شیوه مدرن و به روز می باشد. در حدود هفتاد سال پیش دانشمندان از خواص ویژه فلز تیتانیوم آگاه شدند و از آن برای پایه ایمپلنت استفاده نمودند.

ایمپلنت بدون جراحی متدی است که در آن دندانپزشک با استفاده از پرتوهای لیزر بدون باز کردن لثه و یا دوخت لثه ایمپلنت های مورد نیاز فرد را در لثه و استخوان فک قرار می دهد. پزشک با این روش در سریعترین زمان ممکن میتواند هر تعداد ایمپلنت نیاز باشد را درون دهان فرد قرار دهد. طول زمان درمان به موارد مختلفی همچون تعداد دندانها، کیفیت استخوان فک، وضعیت سلامتی فرد وخیلی موارد دیگر بستگی دارد.

ایمپلنت دندان تکنیکی است که در آن دندان های مصنوعی جایگزین ریشه های آسیب دیده یا از دست رفته دندان می شوند. این دندانهای مصنوعی شبیه دندان های واقعی عمل می کنند. ایمپلنت دندان می تواند جایگزین مناسبی برای پروتزها یا بریج هایی باشد که برای برخی افراد مناسب نمی باشند.  در صورت عدم وجود ریشه های طبیعی دندان، دندانپزشک ایمپلنت بدون جراحی را توصیه کند.

انواع ایمپلنت دندان

به طور کلی ایمپلنت های دندانی به دو نوع کلی زیر تقسیم می شوند:

اندوستئال:

این نوع ایمپلنت در داخل استخوان فک قرار می گیرد.  پرکاربردترین نوع ایمپلنت ورد استفاده در بین دندانپزشکان می باشد. معمولاً از تیتانیوم ساخته شده و به شکل پیچ مانند است. در صورتی که فرد به فلز حساسیت داشته باشد بجای آن از سرامیک و یا اکسید زیرکونیوم استفاده می گردد.

زیرپوست:

این نوع ایمپلنت درست زیر لثه و روی استخوان فک یا کمی بالاتر از آن قرار می گیرد و معمولاً در افرادی استفاده می شود که فضای کافی برای ایمپلنت بین استخوان فک ندارند.

روش انجام جراحی ایمپلنت بدون جراحی

در این روش ابتدا اقدام به  بیهوشی بیمارمی گردد. سپس دندانپزشک شروع به ایجاد برشی با ابعاد خاص در لثه و بین استخوان های فک با استفاده از اشعه لیزر می نماید. دندانپزشک ایمپلنتی را که با توجه به اندازه گیری های انجام شده قبلاً آماده گردیده ، در استخوان نصب می کند. چند ماه زمان لازم است که ایمپلنت به طور کامل با استخوان های فک جوش بخورد و در این زمان دندان های موقت روی ایمپلنت قرار می گیرد و بعد از اتمام این دوره دندان های دائمی جایگزین دندان های موقت می شوند.

این یک درمان فوری می باشد و شما می توانید بلافاصله بعد از عمل کاشت دندان از مطب خارج شوید. بسته به شرایط شما، پزشک از شما می خواهد که تا چند روز بعد از عمل غذاهای نرم و آبکی بخورید . بعد از گذشت چند روز به تدریج روند غذایی خود را تغییر دهید. همچنین ممکن است دندانپزشک برای شما مسکن های مختلفی برای غلبه بر هرگونه درد احتمالی تجویز کند.

وقت دهی معاینه بعداز عمل

دندانپزشک معالجتان قرار ملاقات بعدی با شما را پس از انجام عمل ایمپلنت بدون جراحی دندان، طی ده روز تا دو هفته بعد تعیین می کند. به چند دلیل دیگر ملاقاتهای مختلفی باید با دندانپزشکتان  داشته باشید. از قبیل

  • برای اطمینان خاطر پزشک از موفقیت ایمپلنت و عدم وجود هرگونه عارضه.
  • تنظیم تاریخ ملاقات مجدد برای جایگزینی دندانهای موقت با دندانهای دائمی .
  •  برای ارائه توصیه هایی جهت مراقبت از دندانهای کاشته شده، نظیر مسواک زدن و استفاده از خمیردندان مناسب.
  •  پیگیری دوره ای توسط دندانپزشک.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]