Table of Contents
عمل پروتز گونه
cheek surgery
Table of Contents
cheek surgery
یکی از ملاک های زیبایی در چهره گونه به شمار میآید. معمولا صورت های جذاب و زیبا ، گونههایی برجسته دارند. به همین دلیل اغلب افراد بویژه خانم ها تمایل دارند گونه برجسته داشته باشند. راههای مختلفی برای این جراحی زیبایی وجود دارد. در این مطلب قصد داریم نحوه عمل و دوره ریکاوری عمل پروتز گونه توضیح بدهیم.
نوع عمل
همانگونه که در مطالب قبلی برایتان توضیح دادیم یکی از راههای گونه گذاری، کاشت ایمپلنت گونه می باشد. ایمپلنت گونه توسط جراح متخصص تحت بی حسی موضعی و یا بیهوشی کامل قرار می گیرد. این جراحی بسته به شرایط بیمار در مطب یا بیمارستان انجام می پذیرد. اگر عمل پروتز گونه از نوع سرپایی باشد چیزی حدود یک ساعت زمان نیاز دارد. مناسب ترین افراد برای انجام این درمان کسانی عستند که صورت لاغری دارند.
بی حسی
بی حسی موضعی مورد نظر برای این درمان به این دلیل استفاده می شود که بیمار راحت باشد و دردی را حس نکند. در این حالت مواد بی حسی تزریق می شوند. این مواد ناحیه مورد نظر برای جراحی را بی حس می کنند. فرد در این منطقه هیچ دردی را حس نمی کند.
جراحی
در این مرحله یک شکاف داخل لبه بالای گونه زده می شود. این شکاف در نقطه ای که ایمپلنت گونه در آن قرار می گیردزده می شود. ایمپلنت به محل مورد نظر وارد می شود. در صورت نیاز به استخوان گونه پیچ می شود. جنس این پیچ ها اغلب از فلزات سازگار با بدن مانند فلز تیتانیوم می باشد. بعد از آن برای محکم کردن ایمپلنت به پوست بخیه زده می شود. در صورت درست زدن بخیه از جابجایی های بعدی پروتز جلوگیری می گردد. علاوه بر آن از ورم بعد از عمل تا حد زیادی جلوگیری می کند. این بخیه ها در منطقه ای از دهان زده می شود که اصلا متوجه نمی شوید. این بخیه ها قابل جذب می باشند.
بعد از انجام عمل، یک پوشش پارچه ای تنگ مانند ماسک بر روی صورت قرار می گیرد. دلایلی که این پوشش استفاده می شود می توان به موارد زیر اشاره نمود.
بهترین کاری که باید بعد از هر درمانی انجام گیرد، انجام دقیق مراقبت های بعد از عمل جراحی می باشد. در این درمان بعد از حذف بخیه ها سطح مراقبت ها کم می شود. در این زمان بهترین کاری که می توان نمود قرقره کردن مرتب دهان با آب نمک می باشد. این کار برای جلوگیری از عفونت منطقه عمل و تمیز نگه داشتن بخیه ها می باشد.
عمل پروتز گونه نتایج فوری برای بیمار به همراه دارد. برای فروکش کردن کامل تورم و کبودی ایجاد شده به زمان نیاز است.
پوشش ماسک مانندی که بعد از عمل قرار می گیرد، موجب ثابت ماندن تکیه گاه و بخیه ها در محل مورد نظر می گردد. معمولا به مدت دو تا سه روز در محل باید باشد. پس از این مدت تکیه گاه را می توان برداشت.
در این زمان ظاهر صورت بهتر می گردد ولی ممکن است تورم در ناحیه وجود داشته باشد.
در صورت استفاده از مسکن و آنتنی بیوتیک باید دوره آن را تکمیل نمود.
معمولا بعد از دو هفته هیچ اثری از عمل وجود ندارد.